MLA Dele-leasing

Del bilen med din arbejdsgiver og undgå firmabeskatning.

Det skattefri alternativ til firmabilen

Dele-leasing - også kendt som splitleasing - er grundlæggende baseret på to flexleasingkontrakter, som deles op procentvis imellem dig og din arbejdsgiver i forhold til brugen af bilen. Det betyder, at hvis du ønsker at bruge din bil til både erhvervsmæssig kørsel og til privat kørsel, så indgås der to kontrakter med henholdsvis dig som privatperson og din virksomhed/arbejdsgiver.

Med Dele-leasing kan du spare beskatningen og dele omkostningerne med virksomheden

Fordelen ved Dele-leasing og er, at din arbejdsgiver eller virksomhed sparer en del af udgiften til bilen, og at du sparer udgiften til beskatning af firmabil. Alle udgifter, altså både finansielle omkostninger og driftsomkostninger deles imellem virksomheden og dig privat. Udgifterne omfatter førstegangsydelse, månedlig leasingydelse, brændstof, forsikring, service og grøn ejerafgift. Begge parter modtager således en månedlig faktura hver, som relaterer sig til det aktuelle forbrug af bilen i den foregående måned.

Hvis virksomheden har kørt 80% af kilometerne, faktureres virksomheden således for 80% af de samlede månedlige omkostninger, mens du som privatperson faktureres 20%. Fordelingen opgøres månedligt og viser det sig efterfølgende, at det reelle kørselsmønster på årsbasis er anderledes, justeres faktureringen herefter.

Kørebog via din telefon

Det er vigtigt, at der til hver en tid føres kørebog over forbruget. Vi stiller et avanceret system til din rådighed, således du altid har overblik over dit kørselsforbrug via enten PC, Mac eller din telefon. Du har altid mulighed for at verificere og eventuelt ændre dit kørselsforbrug, idet du inden d. 5. i måneden skal godkende den foregående måneds kørsel. Det er nemt og hurtigt og uden risiko for fejl, ligesom du til hver en tid kan fremsøge historiske data.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende dialog og gennemgang af hvordan Dele-leasing kan medvirke til at realisere dine ønsker.

Lad os hjælpe dig med at finde din drømmebil

Har vi ikke den bil, du søger? Så finder vi den!
Lad os ringe dig op og give dig kompetent rådgivning.
Mange tak! Du hører fra os snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
MLA diagonale logo striber.
MLA Motors A/S
CVR: 38029959
Besøg os
Waterfront Shoppingcenter
Philip Heymans Alle 17
2900 Hellerup
Åbningstider
Man-fredag kl. 10:00-18:00
Udvalgte lør- & søndage kl. 10:00-16:00
Navigation
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright © 2022 MLA Motors · Made by Curting Media