Værd at vide

Instant options

Du finder altid et sublimt udvalg af eksklusive pre-owned biler til salg i showroomet hos MLA Motors, hvor du får en unik specialrådgivning. Når du vælger fra showroomet, så får du din bil med det samme - uanset om du køber eller leaser.

Sourcing

Finder du ikke din drømmebil i showroomet, så tilbyder vi ”Sourcing”. Benyt denne service og spar både tid og ærgrelser. På helt betryggende vis kan du realisere din drømmebil, også selvom den står langt fra Danmark.

MLA Motors sikrer at bilens stand og servicehistorik er som beskrevet inden hjemtagelse og sørger for indkøb, hjemtransport, toldsyn og klargøring. Med vores kompetence og store netværk i Europa finder vi den helt rigtige bil i forhold til dine ønsker både når det gælder specifikationer og pris.

Vi køber biler

Hos MLA Motors køber vi også gerne din bil. Kører du f.eks. på sæsonleasing og skal til at stille sommerbilen på stilstand, så kan du sælge den til os. Tag en dialog med os omkring vilkår og muligheder.

Formidlingssalg

I visse tilfælde kan det være hensigtsmæssigt, at din bil sælges på formidlingsbasis. Det betyder, at vi formidler et salg af din bil mellem dig og en ny ejer. Bilen står således til salg for din regning og risiko. Fordelen er, at du som oftest vil få en bedre afregningspris når bilen bliver solgt.

Luksus leasing

Du kan altid vælge at lease din bil hos MLA Motors gennem vores leasingselskab MLA Leasing. Her arbejder vi med flere forskellige flexleasing produkter, som kan tilbydes både til privat og erhverv eller en kombination heraf. Har du allerede en leasingbil? Så hjælper vi gerne med at få den over på en af vores særligt tilpassede leasingløsninger. Se mere under Skift til os ›

Lad os hjælpe dig med at finde din drømmebil

Har vi ikke den bil, du søger? Så finder vi den!
Lad os ringe dig op og give dig kompetent rådgivning.
Mange tak! Du hører fra os snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
MLA diagonale logo striber.
MLA Motors A/S
CVR: 38029959
Besøg os
Waterfront Shoppingcenter
Philip Heymans Alle 17
2900 Hellerup
Åbningstider
Man-fredag kl. 10:00-18:00
Udvalgte lør- & søndage kl. 10:00-16:00
Navigation
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få løbende tilsendt vores gode tilbud og nyheder

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright © 2022 MLA Motors · Made by Curting Media